EnergyToolbox.NL

Toine Fennis en Rosa van de Lichtmakers zijn na een aantal brainstormbijeenkomsten en dialoog-gesprekken nu gestart met de website energytoolbox.nl (Energetische Gereedschapskist) waarop we onze kennis en vaardigheden gaan aanbieden zodat jij je levensmissie en potentieel kunt vervullen.

levensmissie33
bron:Loopbaan-energie

We kennen een aantal hooggevoelige en hoogsensitieve (HSP) mensen die veel last hebben van hun gaven en ondermeer energie oppikken van anderen of uit hun omgeving. Rosa en Toine kennen samen al een groot aantal oefeningen, methoden en technieken om minder of geen last meer te hebben van deze energetische invloeden en om te gaan met dit soort energetische uitdagingen die vooral mensen raken die ‘open’ staan en bezig willen zijn met hun levensmissie, maar dan vaak blokkades en stress ervaren. Wij zien gevoeligheid, sensitiviteit en intuïtie als een gave en talent waar je iets mee kunt en wat je kunt trainen in je dagelijks leven en niet als iets wat je structureel zou moeten onderdrukken of negeren wat veel gebeurd.

Onze insteek is vooral praktisch en pragmatisch maar we zullen we ook meditaties en geleide visualisaties aanbieden waar ook ruimte is voor eigen invulling en ervaring van spiritualiteit en verbinding met “het hogere”.

Wij geloven dat ieder mens een levensmissie heeft en in zichzelf het potentieel om dit te vervullen op een bewuste natuurlijke wijze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *