BAKO-basiscursus

Ben jij hooggevoelig of hoogsensitief en wil je leren omgaan met energetische invloeden en je gaven optimaal benutten? Ontdek EnergyToolbox, de energetische gereedschapskist, jouw online platform voor praktische tools en technieken die je helpen je levensmissie te vervullen!

Bij EnergyToolbox leren we je alles over energie-werk en bieden we een Bako-Basis cursus aan met de volgende thema’s: Bescherming, Aarding, Kom in je kracht en Ontwikkel je talenten.

In deel 1 van de BAKO cursus richten we ons op bescherming. Je leert over energie en hoe je jezelf kunt afschermen tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor voel je je veiliger en sta je meer in je kracht. Je wordt je bewust van je lichaams-energie en de energie om je heen, en leert hoe je je reactie op triggers, emoties en invloeden uit je omgeving kunt bepalen.

Tijdens de cursus verdiep je je in het herkennen van triggers en veranderingen in je systeem, zoals lichamelijk, in gevoel, gedachten en daden. Je leert zelfonderzoek, inzicht en loslaten, zodat je beter om kunt gaan met de energie die je waarneemt.

We leren je verschillende beschermingshulpmiddelen, zoals het gebruik van stenen, mantra’s, visualisaties en hemelse bescherming. Ook bespreken we het belang van aarding, balans en gezondheid als basis voor bescherming.

Onze cursus behandelt diverse technieken, zoals de witte manteltechniek, ademhalingstechniek, lemniscaat techniek, filtertechniek, en de roos & piramide techniek.

Tot slot leer je hoe je de geleerde technieken kunt implementeren in je dagelijks leven. Je herkent je triggers, oefent met de technieken en houdt een logboek bij met inzichten, reflecties en persoonlijke aanbevelingen.

Meld je nu aan voor de Bako-Basis cursus bij EnergyToolbox en ontdek hoe je je hooggevoeligheid kunt inzetten als een kracht in plaats van een last!